hopeless

va hos tand läkaren och sen hade vi klass middag  -.- haha sjukt tråkigt och maten räckte inte..  hah
nej men nu ska jag och träna, puuuuss !

gammal

kärlek på hög nivå


rubrik

orkar inte blogga just nu, bloggar efter träningen elr nått ist !

otroligt ful idag..

sommarjacka

har tagit fram min sommar jacka nu, längtar grrymt mkt till sommaren !


when life fucks U, fuck it right back !

haha igår var jag och shoppade (igen ! "/) med linn,lina och sofia,  haha köpte en tröja, lite smink och för mycket underkläder haha, sen drog jag hem, mådde skit illa hela natten fast drog mig till skolan ändå, haha sen efter skolan drog jag och lina till östermalm och satt där i typ 2 timmar och sen vare träning ! haha nu är vi största muskelmännen jue ! ;)


älskar dig: om du dör så dör jag.

REBECKA ÄLSKLING RING MIG ! GRYYMT OROLIG ! DU HAR REDAN KROCKAT DET HÄR ÅRET OCH NU IGEN ? SNÄLLA GUMMAN RING MIG! ÄLSKAR DIG!

aaw du gör mig så orolig..


nytt:
play it loud

har idrotts uppvärmning på idrotten på fredag med lina, haha dansuppvärmning, nej men nu ska jag hem t pappsen och hämta lite grejor sen ska jag duscha och plugga spanska "/ haha juste imorrn äre fredag på en tisdag, snurrigt ;S

förra fredagen hahahaha ruuligt vi hade


sommar nu tack !

vill vääärkligen ha sommar nu! orkar inte mer snö och annat äckligt ;S

italien 2010

godmorgon darlings !'


it’s the last part that you attend

sitter här och har gryymt ont i magen ;( vet inte skulle egentligen åkt och shoppat men orkar inte, måste värkligen köpa skor !!

på waynes häromdan med mina små tjockisar !

Utkast: Mars 16, 2011

hade först spanska och sen matte sen åkte vi till stan kl 11 sen åkte vi till teknik8 haha va så jävla nära, vi ledde stoort över dom andra på teknik8an men failade på sista frågan hehe så kom inte vidare ;P haha nej men nu ska jag plugga, kyss!don't ever look back

aaa DHW börjar idag ! haha får om jag hinner plugga och träna på träningscykeln innan, men iaf imorrn ska vår klass till ''teknik8'' eftersom vår klass var bäst i hela skolan (a) haha och lina var bäst av alla tjejer i hela klassen! haha och mr. Hansson frågade om jag ville vara med, sa i och för sig nej men iaf ! sen blire fika som lärarna betalar, kyyysss!

STUDIEDAG

HAR STUDIEDAG IDAG, SNAAP !

TILLFÄLLIG!

DESIGNEN ÄR TILLFÄLIG ! MEN BLOGG.SE CPADE, BLIR ANTAGLIGEN FIXAD  NÄSTA HELG ! -.-
(det är nått fel med headern/bakgrunden ni ser det vita utanför.. det är inte headern eller bakgrunden)

angels do fall

kom precis hem från träning med linut, haha över som fan inför 7 maj, men fan har ju alltid dansat på vasa teatern eller göta lejon men nu blire inte så den här gången, skulle egentligen träffa lite folk ikväll men fick inte ;( har studie dag imorrn ! glad cheey ! ;)MELODIFESTIVALEN


sitter med familjen och tittar på melodifestivalen, erik saade vann precis, hejade inte på någon speciel eller jo kanske danny haha
MEN VAD TYCKTE NI?
VAR DET RÄTT PERSON SOM VANN?

hmm.. vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det här pogrammet..


fredaag

efter skolan drog jag och felicia till sofia och käkade lite marabou, sen drog vi hem till felicia en snabbis, och sen drog vi ut, haha kisseliss i skogen, nej men drog först till hässelbystran, haha skulle byta vagn på tunnelbanan och sofia springer ut och in i den andra haha men jag och fecci hinner inte in igen så sofia åker i väg:)  haha men sen åkte vi runt lite ett tag och runt 11 åkte vi in till centralen och där träffade vi michael, sebbe, yoshi och vad den andra nu hette, sen åkte vi till spånga och hängde där ett tag, sen åkte jag och felicia hem och såg på "'älska mig" haha fyfan va sorglig satt typ och böla hela filmen!

SL ska låta pendeltågen gå ända till Uppsala.
haha nu ska jag hem!

mr.grym

sitter här och kollar å filmen ''dumma mej'' med brushan, haha söt film, iaf måste värkligen byta header elr design över huvudtaget, och håller samtidigt och fixa med mitt andra domän.. trassligt ;) nej men det ska bli fixat snart, lovar !gullig eller vad, riktigt älskar när hon säger fluffy sista gången!

schhjjvuusch

tjenispenis ! idag hade vi NO prov oxå -.- gick sämst men aja ! haha imorrn ska jag till stan och sen träna med linispinis haha ;)

linn & jag sälen 2011 ;)

dagens byxmyndiga:

GRATTIS ÄLSKLING, ÄLSKAR DIG MEST !

naawh stackarn !

21.34

nu drar jag ut och möter lina och becka, hörs efter, kyyyss!

my favorite girls ;)

SAKNAD

första dagen i skolan.. nej men FAN VAD JAG HAR SAKNAT ALLA ! och imorrn kommer brunisarna från thailand !! aaaaa ! ;D

min riktiga sida, för er som inte visste ;)))

:)

sommar nu tack !

vill ha!

vill ha !


back on track

nuh är jag hemma igen ! ;( nej men har haft en grymt bra vecka i sälen med linn! :D haha hoppade från taket (igen) haha bilderna tagna uppe på taket:
så jävla sööt !

fler bilder kommer.. kyyyyss !


RSS 2.0