PEACE OUT

NU ÅKER JAG HÖRS OM 5 VECKOR !! KYYYYYYYYYYYYYYYSSS !


ni vet vilka ni är

kommer sakna alla galet mkt, vill inte åka utan mina älsklingar hur ska jag kunna klara mig utan er i 5 veckor ?!! fullkomligtabsolutomöjligt, finns inte på världs kartan!! puss på er !! 


godnatt

godnatt bitches, bloggar imorrn, ´kanske inte hinner blogga på måndag och sen är jag borta i 5 veckor så det blir inte så mkt bloggning, kanske lägger in lite tidsinställda.. får se, puuuss!


oförenderligt

nästan packat klart nu, bara sista grejerna kvar :D ska snart se på film med mamma, kmr inte ihåg va den heter, aja puuss !


jag & linnea


se på mig älskling, titta vad du gjort

åker till USA på måndag, om två dagar !! har inte ens börjat packa ännu och ska vara borta 3 veckor, glad över att komma ifrån pisslandet sverige och alla äckliga människor i det, 3 veckor borta ifrån allt :D

tillfällig header men orkade inte me den gamla

even angels will fall

träffade alexia, lina och alicia igår, sjukt mysigt, hyrde film och satt och snacka lite, ska över till felicia och hämta lite grejer som jag glömde där snart, meeeeeeeeen gud vill inte åka utan mina älsklingar hur ska jag kunna klara mig utan er i 5 veckor ?!! fullkomligtomöjligt, finns inte på världs kartan!! ;'((((

jag och lina pluttisss på dansshowen, haha smeexxiga änglar ;)


brotherhood


love me or hate me, either way

ska börja packa lite idag, ska ju till USA om 3 dagar (aaa!), sen ska jag hämta lillebrorsan på dagis, och sen ska  jag kanske träffa alexia och alicia ikväll, kyss!
bilder från linas land:
HAHAHAHAHAHAHAH FYFAAN

heading forward

nu ska jag gå och hämta min brorsa hos en kompis, hela familjen är borta så det är jag och min 6 åriga lillebror ikväll, kyss!


ny ring

staveströöömm

har varit på linas land i tre dagar, vaknade 7 i tisdags för tbanan gick halv 9, sen badade vi och åkte ring första dagen, andra dagen va det as dåligt väder men va iaf ute och sprang 5 km haha, nej men sen idag när vi skulle hem så skulle vi städa hela huset, haha jag glömde sätta in medel i disk maskinen så jag och linn va tvungna och diska allt för hand, sen sjääälvklart va lina säker på att bussen gick 13.10.. så vi går ner dit kvarti ett men båten skulle inte komma förens 13.50 så vi satt där nere hur länge som helst haha, puss !

bilder kmr..¨

UNITEDSTATESOFAMERICA

ÅKER TILL USA OM 6 DAGAR !! AAAA!

there is no shortcuts

sitter hemma och tittar på easy A, ska snart åka och handla med lina, ska köpa mat tills imorrn haha, ska ju ut till linas land imorrn med becka, linn och jossan men vi kmr hem på torsdag igen tror jag ;)
alici & jag

let me walk away

sitter här hemma hos felicia med lina hansson, haha ska snart dra ut! puuss!!

breaking


dun clap dun dun clap

har hjälpt min 6 åriga lillebror med hans kalas från 12 till 3, helt jävla slutkörd, haha fattar inte att man orkar springa runt och skrika i 3 timma,  fattar värkligen inte :)  puuss
sötisen

sätter in sladden igen

haha va i vällingby idag me lina, köpte ett par shorts och en tröja, ska typ dra till badberget elr va de nu hette med några i kväll :) men måste dra hem tidigt imorrn eftersom måste hjälpa min lillebror på hans kalas -.-pusss

italien2010, saknar..

Utkast: Juni 9, 2011

sjukt glad fick nyss 500 kr på H&M lite sådär random, taaackar, puuss


dont disturb me with an other exuse

igår drog v först till ängby, men sen var jag tvungen och åka hem -.- alicia hängde på och på tbanan träffade vi rebecka, moa och jossan haha men shit va sällan tbanan går på natten så vi var tvungna och åka mot akalla och gå ända från hallonbergen, menmen sen idag kom felicia över och vi badade lite, haha och bakade.., åker om 10 dagar !!

pussss

står precis bredvid


sommarlov

ska dra till skolan nu, sista dagen, är galet glad och slippa skiten !! har på mig typ vanliga kläder till skolavslutningen men slutar ju bara 8an :) SOOMMMAAAARRLOOOOVV !!!!;DDDDDD


dåligt

har ont i halsen. förkyld. ovanligt trött. ont i huvudet. deligt humör. det ska bli dåligt väder imorrn på skolavslutningen. går och tar några alvedon nu, bajs !

leave a message at the tone.

har typ inte gjort någonting förutom att sola hela helgen, men aja iaf sen igår drog jag till felicia på kvällen, och sen på morgonen blev det lite kaos eftersom väckarklockorna inte fungerade.. haha så va typ2 timmar försenade, menmen sen åkte vi till kristineberg och bada me klassen, och sen efter de drog jag lina och sofia till brommablocks för att köpaskolavslutningsgrejer, nej u ska jag titta på sverige finland, pussvem ärbrunast ? ah ah-


when the winner takes it all, take it back

vaknade precis, har så sjukt ont i halsen, kan inte ens prata ;( men idag måste jag åka och shoppa !! nej men nu ska jag gå ner och käka jordgubbar, kyys!!


don't you ever ask me to give up

ska hem till linnea snart, ska bara göra mig i ordning först, kyss!

italien 2010

/old/

har varit på landet och solat, blev lite brunare iaf, det va typ 24 grader idag ju, galeet ;D haha men åker till USA om 17 dagar !! är borta i tre veckor och sen kmr jag hem en dag och sen åker jag till spanien i två veckor, as kul men fan va jag kmr sakna alla !! ;(
random

just smile babe, it last longer than tears

åker till landet imorrn men måste hem på kvällen igen, en timme i bilen med familjen och martins kompis en fredag, kan inte bli bättre.. ska tittta på film nu, puss och godnatt !

identified


kvarter efter kvarter

dålig bloggning nu för tiden..

iaf hade sports men jag och sofia drog efter lunch för vi gjorde ingenting där, sen gick vi t brommplan och vänta på lina och felicia sen åkte vi till nacka forum haha, köpte inget men måste köpa skolavslutnings kläning!

på Mist i tisdags :)


RSS 2.0